siellä ne kaikki talkoolavat on...

Toimitus- ja maksuehdot

Vaihtolavan tilaaja vastaa, että vaihtolavalle ei ole lastattu vaarallisia aineita, kuten asbestia, maaleja, liuottimia, auton akkuja tai mitään muutakaan terveydelle vaarallista tai luontoa pilaavaa materiaalia tai ainetta.

Tilaaja sitoutuu korvaamaan tällaisista aineista tai materiaaleista aiheutuneet haitat tai lisäkulut Helpostipalvelut Oy:lle.

Tilaaja vastaa, että vaihtolavalle on laitettu vain tilauksen mukaista jätettä. Kuorman tarkistuksessa selvinnyt tilauksesta poikkeava jäte laskutetaan erikseen.

Vaihtolavan tilaaja valtuuttaa kuljettajan allekirjoittamaan jätteensiirtoasiakirjan puolestaan ja on vastuussa, että vaihtolavalla on vain tilatessa ilmoitettua jätelaatua.

Vaihtolavan luukut tulee olla asiakkaan toimesta suljettuina, kun lavaa tullaan noutamaan. Helpostipalvelut Oy ei vastaa kuorman leviämisestä noutopaikalle, mikäli se johtuu auki jätetyistä luukuista. Lavan saa täyttää laitoihin asti, mutta suojaverkko pitää saada laitettua kuorman suojaksi asianmukaisesti.

Tilauksen peruuttaminen

Palvelu tuotetaan etämyyntinä ja rinnastettavissa tiettyyn ajankohtaan sovittuun tavaroiden kuljettamiseen. Tällaisilla palveluilla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta. Mikäli tilatun palvelun toimittaminen ei ole vielä lähtenyt käyntiin tai muulla tavoin edennyt toimitusprosessissamme, voit puhelimitse tiedustella mahdollisuutta sen peruuttamiseen.

Maksuehdot

Maksutavoista verkkopankki, luottokortti, lasku- ja osamaksupalvelu hoidetaan Paytrail Oyj:n palvelun kautta. Lue näistä tarkemmin tästä.

Maksettaessa noudon yhteydessä käteisellä tai kortilla, sitoutuu asiakas olemaan paikalla sovittuna ajankohtana noudon yhteydessä ja maksamaan tilatun tuotteen hinnaston mukaisesti. Jos asiakas ei ole paikalla, veloitamme paikalla käynnistä 85,00 € ja pyrimme sopimaan uuden ajan noudolle. Kaikki maksut tulee olla aina suoritettuna ennen lavan poisvientiä.

Yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla, jolloin Ilman erillistä sopimusta Helpostipalvelut Oy voi laskuttaa jokaisen palvelun sekä jäte- ja materiaalikulut jokaisen toteutuneen toimituksen jälkeen. Maksuehto ilman erillistä sopimusta on 14 päivää netto ja viivästyskorko 8%.

Palvelun tarjoaa Helpostipalvelut Oy 2778286-6. Sadetie 22, 00700 Helsinki. Puh. 0500 244 222

Takaisin etusivulle

© 2024 Talkoolava Espoo
webDesign: Mekanismi »